covet.blogg.se

Om min vardag som består av familj, vänner, trädgården, inredning, bakning, skogen och en hel del annat

Onsdag

Publicerad 2013-08-14 11:59:12 i Allmänt,

Två lediga dagar mitt i veckan. Har inte varit fokuserad på arbete utan mer varit hos mamma i tankarna. Vet att hon har den bästa vården och att hon har det bra De gör ett suveränt jobb personalen där, värda sin vikt i guld. Ska ringa henne idag och kanske orkar hon prata en stund även om det inte blir något sammanhängane. Saknar våra samtal om allt och inget.
 
Idag skiner solen, ska plocka vinbär och kanske koka saft. Vi får se vad jag hittar på. Hemkokt saft är gott! Kanske man skulle baka nu när jag har en extra frys att fylla upp :) Men den lär väl bli packad med kött i höst.
 
Nä detta blir inte ett bra inlägg, tankarna flyger och far som de gör hela tiden. Beger mig ut i solen istället.
 
Ha de gott!

Trygghet

Publicerad 2013-08-06 21:56:18 i Allmänt,

Suttit hos mamma större delen av dagen. Hon har varit lugn men förvirringen blir värre. Pratade med läkaren idag igen, min syster frågade igår hur prognosen ser ut. En vecka, en månad eller längre. Går inte att bli säga.

Mamma har varit trygghet för mig, den jag alltid kunnat ringa. Nu har allt förändrats och blir aldrig mer detsamma igen.

Jag hoppas hon hinner. Komma hem över en dag kanske stanna över en natt. Men mer lär de inte bli.

Än så länge känner hon igen oss men vet inte hur länge till. Kroppen förgiftats bara mer för varje dag.

Shoopingfredag

Publicerad 2013-08-02 19:39:58 i Allmänt, Shopping,

Spendera hela dagen på stan med svägerskan, hann med alla affärer och lite till! Alltid lika kul när de kommer hit och hälsar på. Köpte en gul spetsklänning, vit kofta, svarta leggings, en bikini och ett par shorts. Plus ett stort keramikfat, ett glasfat, en väggplafond, en fönsterlampa, två halsband, två par öronhängen och två ringar. Kanske något mer som jag glömt. Fick en ljuslykta och ett set med halsband och öronhängen också. Blir alltid lika bortskämd när vi går på stan. Denna gång köpte jag en ljusstake åt henne i smyg, hon hade kollat på den och blev glatt överraskad när hon fick den här hemma.
 
Solen har värmt skönt idag, men nu visar sig lite regn. Imorgon jobbar jag 7-17 och naturligtvis har de lovat att de ska bli jättevarmt! Trivs med mitt jobb och mina kollegor fast nu längtar jag till semestern. Den 19 augusti då börjar min efterlängtade sex veckor långa ledighet.
 
Nu ska vi ta de lugnt och njuta av kvällen.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela